Satisfyer Pro Traveler versus Womanizer Liberty

Satisfyer Pro Traveler versus Womanizer Liberty

Als je op zoek bent naar een compacte luchtdrukvibrator zijn er twee modellen die daar voor in aanmerking komen. We testen de Satisfyer Pro Traveler versus Womanizer Liberty.

Satisfyer maakt  onder andere seksspeeltjes die gebruik maken van luchtdruk. In het begin leken de modellen verdacht veel op kopieën van andere merken, maar inmiddels hebben ze een compleet eigen lijn op de markt gebracht die elk hun eigen signatuur hebben. Natuurlijk was het succes van Womanizer, de uitvinder van de luchtdruk technologie, een reden voor andere merken om ook met luchtdrukvibrators op de markt te komen.

Bovendien zijn Womanizers niet bepaald goedkoop en dus zijn de modellen van Satisfyer een goedkopere optie voor de iets minder draagkrachtige portemonnee. De eerste modellen van Satisfyer waren bepaald niet de stilste en ook de luchtdruktechniek kon verfijnder, inmiddels is het verschil tussen beide merken vrijwel verdwenen. Het enige wat een Womanizer nog van een Satisfyer onderscheid zijn de gebruikte materialen. Een Womanizer voelt degelijker en luxer, maar daar betaal je dan ook wel een hogere prijs voor.

Satisfyer Pro Traveler versus Womanizer Liberty

De Satisfyer Pro Traveler was de eerste compacte luchtdrukvibrator die je mee kon nemen op reis. Het ontwerp voorziet in een afdekkapje waardoor het heel discreet in je handtas kan worden meegenomen. Blijkbaar was dit een gouden idee, want ruim een half jaar later kwam de Womanizer Liberty op de markt. Het is een kleine Womanizer in een discreet formaat. De Womanizer Liberty heeft net als de Satisfyer Pro Traveler een kapje met magneetsluiting waardoor het speeltje discreet en hygiënisch op te bergen is. Bovendien zorgt het kapje er voor dat de vibrator niet zo maar aangaat. Reden genoeg om beide modellen eens te vergelijken.

satisfyer pro traveler

Verschillen en overeenkomsten.

Dit model van Satisfyer krijgt overal goede beoordelingen. De vibraties zijn meer dan goed, het geluidsniveau is laag en het formaat maakt deze toy heel handzaam. Het is echt een veel betere toy dan de eerste modellen die Satisfyer op de markt bracht. Bovendien is het een ontwerp dat zonder meer origineel genoemd kan worden en dat is ook wat waard.

De Pro Traveler heeft 11 standen die je bedient met twee knopjes (+ en -). De Satisfyer Pro Traveler is 100 % waterproof en kan ook onder de douche of in bad gebruikt worden. Dat moet je zeker eens moet proberen, want de stimulatie is vooral prikkelend onder water. De prijs van de Satisfyer Pro Traveler ligt onder de €40,-.

Womanizer Liberty

De Womanizer Liberty heeft 6 verschillende luchtdrukstanden die je bedient met de + en – knoppen. Je krijgt er twee verschillende siliconen mondjes bij, de een wat hoger en smaller dan de andere, wat voor verschillende sensaties zorgt. Ze zijn eenvoudig afneembaar en snel te verwisselen. Ook de Womanizer Liberty is waterproof, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

De Womanizer ziet er veel fraaier uit. Dat begint al bij de verpakking, het lijkt op een cadeautje. Ook is de Womanizer Liberty er in meerdere kleuren zoals wijnrood, lichtblauw, lila en zachtroze. De kleur komt terug in de verpakking. Met een prijs van €99,- is hij wel een stuk duurder dan de Satisfyer. In vergelijking met de (grotere) Womanizers scheelt dat wel een behoorlijk stukje.

Conclusie

De prestaties zijn natuurlijk het belangrijkste. Voor beiden geldt dat ze klein en  en makkelijk mee te nemen zijn. Dat handzame formaat heeft ook een nadeel, een iets grotere toy houdt toch net wat makkelijker vast. Welk model je het meeste aanspreekt is voor iedereen anders dus daar kunnen we geen oordeel over vellen.

De prestaties van de Womanizer Liberty zijn net iets beter dan die van De Pro Traveler. De + en – knopjes werken fijn en de opbouw van de standen is prettiger.

De Satisfyer wint het qua prijs in dit geval, maar daarvoor heb je net iets minder verfijning. Het is als de keuze van een auto, wil je een Japanner of liever toch een Rolls Royce. Fijn is wel dat Womanizer met de Liberty een betaalbaarder model aan de reeks heeft toegevoegd.

De Womanizer heeft het voordeel van de verwisselbare mondjes, er is er altijd en die bij jouw formaat clitoris past. Ook het schoonmaken is hierdoor wat gemakkelijker.

Jouw keuze.

Alles hangt dus af van je budget, het prijsverschil van €60,- is voor de één geen probleem en voor de ander onoverkomelijk. Heb je het bedrag er voor over, dan is de Womanizer Liberty een aanrader. Ben je op zoek naar een handzame luchtdruk vibrator die je mee op reis kunt nemen, dan is de Satisfyer een heel goed alternatief.

Dit bericht is gepost in review. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.