Womanizer Duo review

Womanizer duo review

We bespreken of de Duo een verbetering is ten opzichte van de Womanizer InsideOut in de Womanizer Duo review. De Duo is een bolvormige, vibrerende g-spot stimulator en luchtdruk vibrator en één. Er zijn 12 intensiteitsniveaus en de g-spot vibrator heeft ook 10 verschillende vibratiepatronen. Ook de Smart Silence-functie is aanwezig, wat betekent dat het speeltje pas start als het in contact komt met je lichaam. Je kunt kiezen uit vier kleuren;  de rode en zwarte zien er eleganter uit, terwijl de blauwe en roze wat speelser zijn.

Verpakking Womanizer Duo

De Duo verpakking heeft een luxe uitstraling die past bij het product zelf. Het is een stevige kartonnen doos met de nieuwe Womanizer Duo zichtbaar aan de voorkant en op de achterkant staat een beschrijving van de basisfuncties. De verpakking verschilt enigszins tussen de verschillende kleuren, maar ze zijn allemaal erg mooi gepresenteerd. Er wordt een satijnen opbergtasje in de kleur van de vibrator meegeleverd. Een instructieboekje, twee verschillende mondjes en een USB oplaadkabel complementeren het geheel.

Speciale eigenschap

De Smart Silence-functie voorkomt dat de Womanizer Duo opstart totdat de clitorisstimulator je lichaam raakt. Heel handig als je snel moet stoppen (bijvoorbeeld als iemand je onderbreekt) of als je een pauze wilt nemen, Je hoeft de Duo dan niet uit te schakelen, waardoor de juiste instellingen bewaard blijven. Je kunt deze functie ook uitzetten als je de g-spot stimulator liever in en uit beweegt en de trillingen en zuigkracht aan de gang wilt houden. Fijn is ook dat het geluid pas begint als je het apparaat daadwerkelijk gebruikt.

De Womanizer Duo is het nieuwste luxe seksspeeltje van WOW Tech Group (zij maken ook de We-Vibe producten). Het is eigenlijk een nieuwe en verbeterde versie van de  Womanizer InsideOut, met opwindende nieuwe functies. Ook de naam is beter gekozen vinden wij. Een korte opsomming in deze Womanizer Duo review van wat er allemaal veranderd is ten opzichte van de InsideOut.

Hoe de womanizer duo werkt

Womanizer Duo review vs InsideOut.

Bij Womanizer Duo is iets groter dan de InsideOut, dat komt doordat de trilstaaf iets langer en wat rechter is. De vibrerende staaf van de Womanizer Duo heeft ook een dikkere, meer bolvormige kop met een geleidelijk taps toelopende punt. Deze vorm zie je vaak bij G-spot speeltjes.

Duo en InsideOut.

Een ander verschil zijn de knoppen. Womanizer heeft een goede poging gedaan om het gebruiksgemak te verbeteren door duidelijk te maken wat elke knop doet op de Womanizer Duo. Bij de InsideOut was dat nogal verwarrend en drukte je regelmatig op het verkeerde knopje. De Womanizer Duo heeft een aparte aan/uit-schakelaar aan de achterkant en heeft kleine figuurtjes die aangeven welk deel van de Duo die knoppen bedienen. De bedieningselementen van de clitorisstimulator liggen op een iets verhoogd gedeelte, waardoor je ze tijdens gebruik uit elkaar kunt houden.

De Womanizer Duo nog twee extra functies die de Womanizer InsideOut niet had. De eerste bespraken wel al, dat is de Smart-Silence. Deze zorgt er voor dat hij alleen trilt (en dus geen geluid maakt) wanneer de kop van de clitorisstimulator ergens mee in contact komt. De tweede nieuwe functie is dat de vibrerende staaf nu tien verschillende patronen heeft waar je doorheen kunt scrollen met een aparte knop.

De Duo review.

In gebruik presteert de Womanizer Duo spectaculair! De dikkere, meer bolvormige kop van de vibrerende arm stimuleert de G-spot op een geweldige manier, wat al snel zorgt voor een intens bevredigend G-spot-orgasme.

Als je de fantastische luchtdruktechnologie gebruikt samen met de G-spot-vibrator zijn de resultaten verbluffend! Zelfs op de laagste instellingen is het een kwestie van seconden voor het orgasme intreedt.

Wij zijn erg onder de indruk van hoe stil de Womanizer Duo is. De Smart Silence functie is een geweldige uitvinding omdat het geluid van de clitorisstimulator pas begint als hij ergens mee in contact komt. Zelfs dan is de Womanizer Duo verrassend stil.

Womanizer schoonmaken.

De Duo is 100% waterdicht waardoor je hem na elk gebruik gemakkelijk schoon kunt maken met zeep en warm water. Het pluisvrije opbergzakje is perfect om het stofvrij te houden tussen gebruik.

De Duo is bijna volledig gecoat in heerlijk fluweelzachte siliconen, het voelt heerlijk en zacht aan, maar het gebruik van een glijmiddel op waterbasis is wel handig.

Conclusie Womanizer Duo Review.

Over het algemeen vinden wij deze Womanizer Duo reen fantastisch product. Duidelijk verbeterd ten opzichte van het InsideOut model, met betere G-spot vibratie, duidelijkere bedieningselementen, de toegevoegde vibratiepatronen en de echt slimme stilte-functie. De gebruikte materialen zijn echt van hoge kwaliteit, ze voelen heerlijk aan en zijn naadloos. De mooie verpakking en extra’s zoals de opbergtas maken de Womanizer Duo echt tot een luxe product.

Al die luxe kost wel wat, de Womanizer Duo kost €199,- en is het duurste Womanizer-product tot nu toe. Het is ook misschien wel de beste, en al zijn er goedkopere luxe seksspeeltjes van andere merken, als je het kunt betalen is de Womanizer Duo het waard om in te investeren.

Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes vibrators

We noemen ze luchtdrukvibrators maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die [...]

Review Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator

Tracy’s Dog OG Flow Bean is een luchtdrukvibrator zoals de Womanizer Duo en de Lelo [...]

Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation

In 2023 heeft Satisfyer de 3e generatie van de succesvolle Pro 2 uitgebracht. De vorige [...]

1 Reactie

Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot

1 We hebben de Womanizer OG geprobeerd en hier is onze eerlijke recensie.1.1 Wat is [...]

Hoe reinig je sextoys het beste?

Veel voorkomende vraag is  “hoe reinig je je sextoys het beste?” 1 Daar gaan we [...]

1 Reactie

Waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben

De luchtdrukvibrator is enorm populair bij alle vrouwen. Hoe komt dat? Wat is het en [...]

Dame Aer, die wil je hebben.

1 We gaan niet liegen.1.1 Wat is een luchtdrukvibrator?1.2 Dame aer suction toy.2 Review Dame [...]

We-Vibe Melt, of liever een Womanizer?

De bedoeling is dat je de smalle en kleine We-Vibe Melt tussen jullie in legt [...]

Dit bericht is gepost in review. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.