Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot

Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot
Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot

We hebben de Womanizer OG geprobeerd en hier is onze eerlijke recensie.

De Womanizer OG is het allereerste seksspeeltje met luchtdrukvibraties voor je G-spot. De vibrator werd speciaal ontworpen om deze gevoelige zone in je vagina te stimuleren. Hij is voorzien van de gepatenteerde Pleasure Air Technologie, je kunt hem ook gewoon op je clitoris gebruiken. Nieuw is de Afterflow functie. Er zijn maar liefst twaalf luchtdruk- en drie trilstanden, een stille modus en de OG is waterproof. De combinatie van zuigen en trillen is iets wat we nog niet eerder gezien hebben bij een Womanizer.

We hebben tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Womanizers, dus onze verwachtingen waar hoog gespannen. Zou deze Womanizer OG ook dat typische explosiegevoel geven net als de andere modellen.

Wat is de G-spot eigenlijk precies?

De “G” in G-spot komt van de ontdekker van dit gebied, de natuurkundige Ernst Gräfenberg. Het is een gebied aan de binnenkant van de vagina waar je een gedeelte van je clitoris kunt stimuleren. Je weet ondertussen wel dat je clitoris veel groter is dan het kleine knopje dat we zien aan de buitenkant. De G-spot is iets minder gevoelig dan dat kleine knopje, omdat het door de vaginawand bedekt wordt. Dat betekent dat deze plek wat langere stimulatie nodig heeft, maar naarmate ze opzwelt wordt ze gevoeliger, eigenlijk net als dat plezierknopje aan de buitenkant.

Een G-spot orgasme is een unieke ervaring. Het kost je wat meer tijd en aandacht, maar dan is het anders als alles wat je eerder hebt meegemaakt, veel intenser dan een gewoon orgasme.

Hoe werkt de OG Pleasure Air G-Spot Stimulator?

De Womanizer OG heeft de vorm van een standaard vibrator, behalve dat in plaats van een vibrerende kop, het een opening heeft die functioneert zoals je van een Womanizer gewend bent.

Hoe de OG Pleasure Air G-Spot Stimulator te gebruiken?

Het is als orale seks, maar nu op een plek die geen enkele mond of tong ooit kan bereiken. Probeer de volgende tips om aan de slag te gaan:

Om het meeste uit je nieuwe seksspeeltje te halen, begin je door jezelf eerst met je handen aan te raken om te zien wat lekker aanvoelt en je in de stemming te brengen.

Als het helpt, speel dan je favoriete sexy muziek af en dim de lichten.

Voel je je een beetje angstig? Breng wat glijmiddel op waterbasis aan voor een soepele, sensuele ervaring.

Schakel je OG in en schuif hem voorzichtig in je vagina.

Kun je niet zien wat je doet? Geen zorgen! Focus in plaats daarvan op wat goed voelt .

Leid de stimulatorkop voorzichtig naar waar je G-spot zich bevindt (het sponsachtige stukje een paar centimeter binnen in je vagina aan de bovenkant) en schakel hem vervolgens in.

Experimenteer vervolgens met de bedieningsinstellingen om te zien wat prettig aanvoelt. Met 12 intensiteitsniveaus om uit te kiezen, zul je snel je vibe vinden.

Voel je de behoefte om te plassen? Maak je geen zorgen, dit is een volkomen normaal gevoel omdat het dicht bij je blaas zit.

Terwijl de OG zachtjes je G-spot stimuleert (of waar het maar goed voelt), laat je de pulserende golven en zachte zuigkracht je naar een intens orgasme brengen.

Als het te intens begint te voelen, druk dan de – knop in om snel terug te keren naar de laagste stand voor een soepele en sensuele ontspanning.

Hoe voelt de Womanizer OG eigenlijk?

De eerste indruk? Het ziet er heel stijlvol, ​​esthetisch en chic uit. De lengte is comfortabel, hij is niet zwaar en voelt superzacht aan.

Hoe bevredigend is het seksspeeltje eigenlijk?

De OG voelt aan als een mooie dildo, zelfs zonder de zuigfunctie, door zijn gebogen vorm en lengte. Wanneer je de zuigkracht inschakelt, trilt het hele speeltje, waardoor de stimulatie intenser aanvoelt door de hele vagina, niet alleen de G-spot.

Het is een ongelooflijk speciaal gevoel om de Pleasure Air-technologie die je kent van Womanizers vaginaal te voelen. De Womanizer OG stimuleert de G-spot en je kunt kiezen tussen twaalf intensiteitsniveaus en drie vibratiestanden. We konden onszelf echt laten gaan, en hoewel we altijd moeite hebben om vaginaal klaar te komen, gaf het speeltje een ongelooflijk orgasme.

Je moet wel even wennen aan het nieuwe seksspeeltje. Als je weinig ervaring hebt met vaginale stimulatie, moet je eerst de ideale positie en de (G)-plek vinden die je prettig vindt. Neem je tijd en probeer uit wat voor jou lekker voelt. De combinatie van interne luchtdruk pulsaties met vibratie zorgde bij ons voor een langer en krachtiger orgasme dan wat je ooit hebt meegemaakt.

Dankzij de nieuwe “afterglow” functie kun je door op de – knop te drukken de zuigkracht op de laagste stand te zetten om te genieten van het naschokken na het orgasme met slechts een klein beetje vibratie.

Minpunten OG.

  • Er zijn nog wel wat verbeterpunten te vinden bij deze Womanizer OG. Het is jammer dat je de vibratie en luchtdrukstimulatie niet apart van elkaar kunt gebruiken.
  • Verder is direct schoonmaken na afloop wel gewenst, je lichaamssappen en het glijmiddel worden door het mondje opgevangen en dat wil je niet de volgende morgen tegenkomen. Reinigen is wel weer handig, want dat kan gewoon onder de kraan.
  • Het knopje voor de vibraties is lastig te bedienen met één hand.

Is de nieuwe Womanizer OG voor iedereen geschikt?

Er zijn heel veel mensen die er van genieten om de bovenkant van de vaginawand te stimuleren. Je hoeft de OG niet persé daar voor te gebruiken, je kunt hem ook als clitorisvibrator gebruiken.

Het is wederom niet echt een goedkoop speeltje, maar het is een geweldig seksspeeltje voor koppels of als aanvulling op je collectie. Bedenk wel dat iedereen anders is, als je niet zo veel voelt (of een tweede speeltje nodig hebt om een orgasme te krijgen), is dat ook volkomen normaal.

Dit bericht is gepost in review. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.