Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation

In 2023 heeft Satisfyer de 3e generatie van de succesvolle Pro 2 uitgebracht. De vorige versie kreeg in 2021 de titel van beste luchtdrukvibrator. De nieuwe Pro 2 Generation 3 is echt een grote verbetering!

Na het testen hebben we vastgesteld dat de Pro 2 Generation 3 twee grote verbeteringen met zich meebrengt ten opzichte van de eerdere Pro 2 [Next Generation]-modellen.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 versus Pro 2 Next Generation – de verschillen

Trilmotor, naast luchtdruk technologie. Je bestuurt elke functie afzonderlijk van de andere (zodat je de snelheid van de luchtdruk kunt verhogen, terwijl je op een constante vibratie-intensiteit blijft; of vice versa).

2 extra’s : extra dop, plus originele mondje. De nieuwe dop gaat op het mondje van de Satisfyer Pro 2 Gen 3, om de clitoris direct te laten trillen .

Lichaamsveilige siliconen buitenkant. (Vergeleken met ABS-plastic op de eerdere Pro 2.) Beide materialen zijn hygiënisch, maar veel mensen geven de voorkeur aan het zijdezachte siliconen boven plastic.

Is het de moeite waard om een ​​Pro 2 Gen 3 te kopen als je de Satisfyer Pro 2 Next Generation al hebt?

Hangt ervan af of de luchtdruk vibratie van de Pro 2 je al geweldige orgasmes geeft, en of je app-bediening/partnerbediening op afstand wilt. Persoonlijk vinden we de betere vibratie van de Pro 2-3 een enorm pluspunt, waardoor we veel gemakkelijker meerdere orgasmes kunnen krijgen met de nieuwe Pro 2.

Nieuwe dop

De nieuwe dop van de Pro 2 Gen 3 is een echte gamechanger voor ons!  Zeker als je gevoelig bent voor directe, gerichte clitorisstimulatie, en de nieuwe optie met volledige afdekkap van de Pro 2 helpt zoooveel:

Het is ineens een bullet vibrator van formaat! De luchtpulsatie voel je nog steeds lichtjes onder de dunne siliconen laag. Het is heerlijk om over de vulva op en neer te wrijven, en te merken dat je kunt blijven komen van de directe trillingen, in plaats van te stoppen na het eerste orgasme!

Geen enkele andere fabrikant van luchtdruk vibrators heeft zo’n mondkapje, en we bevelen dit graag aan aan iedereen wiens clitoris overgevoelig wordt na een orgasme, en/of gewoon supergevoelig is voor luchtpuls intensiteit in het algemeen. Met de nieuwe Satisfyer Pro 2 – dop kun je een luchtdrukvibrator uitproberen, zonder dat het te direct aanvoelt .

Pro 2 Gen 3 Functies:

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 heeft, eerlijk gezegd, een minder irritant vibratiegeluid dan de vorige poging van Satisfyer, de Pro 2 met vibratie (nu Pro 2+ genoemd).

De Pro 2 Gen 3 is veel stiller! Het heeft ook nog 2 stabiele vibratiefuncties: 5 constante snelheden + 7 vibratiepatronen. Standje  #1 en #2 zijn ingehouden; 3 is tussenin en sterker. De laatste 2 zijn een flink stukje harder en dat kan voor sommigen teveel zijn. (Sommige mensen vinden harde trillingen fijn, anderen vinden ze ongevoelig en irritant.)

De combinatie van functie en 1 en 2 zorgt ervoor dat ook je schaamlippen worden gestimuleerd.

De vibraties van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 zijn op zichzelf goed, maar in combinatie met de luchtdrukpulsen is het veel leuker. En het is geweldig dat je de vibraties onafhankelijk kunt regelen, de meeste luchtdrukvibrators hebben de twee functies permanent met elkaar verbonden.

De Pro 2 Generation 3 is net zo krachtig als de eerdere Pro 2 :

Variërend van 1,0 tot 8,75 op de schaal van 10 maximale intensiteit (lage snelheid tot hoge snelheid). We kunnen geen verschil voelen tussen de pulsatie in de 3e generatie Pro 2 en de meest recente Pro 2 Next Gen in blauw .

de-aller-nieuwste-satisfyer
Satisfyer pro 2 in zwart

Hoe luid is Satisfyer Pro 2?

De Satisfyer Pro 2 Gen 3 is stil genoeg om discreet te gebruiken als je je slaapkamerdeur dicht doet.

Net als bij een normale vibrator, wordt de Satisfyer Pro 2 luider naarmate je het vermogen hoger zet. Stand 9 tot en met 11 zijn het luidst, terwijl vibratiefunctie 5 (het hoogste constante niveau) wat geluid maakt. Maar wanneer je het mondje van de Satisfyer tegen het lichaam drukt, zou iemand echt zijn oor tegen je deur moeten hebben gedrukt om het te kunnen horen – zelfs op hoge intensiteit voor beide motoren. Het zou zo maar eens kunnen dat jij meer geluid maakt dan je speelgoed!

Hoe de Pro 2 van Satisfyer te gebruiken

De Pro 2 Generation 3 heeft drie bedieningsknoppen:

#1, houd 3 seconden ingedrukt om luchtpulsatie in te schakelen. Druk er nogmaals op om de snelheid van de luchtpuls te verhogen.

#2, druk op om de intensiteit van de luchtpuls te verlagen.

#3, houd ingedrukt om de vibratiemotor in te schakelen en vervolgens om door de vibratiefuncties te bladeren.

Hoe positioneer je de Pro 2 voor de beste clitorisstimulatie? De meeste mensen vinden het geen probleem om uit te zoeken hoe ze de Satisfyer Pro 2 moeten gebruiken, maar een klein percentage van ons moet wennen aan hoe *anders* de luchtpulsatie op onze clit voelt!

Snelle tips:

Gebruik een kleine hoeveelheid glijmiddel in de rand (bij gebruik van het originele mondje).

Het mondje van de Satisfyer moet de clitoris volledig omringen en het kan zijn dat je je buitenste schaamlippen moet spreiden om hem passend te krijgen.

Druk harder tegen het handvat van de Satisfyer of beweeg de stimulatiemond van de Satisfyer omhoog of omlaag als deze niet sterk aanvoelt.

Begin langzaam (op de lagere intensiteitsniveaus van de luchtpuls) tot je weet wat je leuk vindt; verhoog dan de intensiteit.

Als je niet klaarkomt: Trek je bekkenbodemspieren aan, af en aan, terwijl je op de luchtdrukvibratie concentreert, dat kan helpen om naar een orgasme toe te werken. (Negeer dit advies als je een historie hebt van vaginale pijn/vaginisme.)

Verlaag de intensiteit wanneer je een orgasme krijgt, omdat de luchtdrukvibratie dan ineens een stuk sterker zal aanvoelen.

Is het waterdicht?

Alle Satisfyer Pro 2’s hebben de classificatie IPX7 “waterdicht”. Dat betekent dat je ze niet alleen onder de douche kunt gebruiken, maar theoretisch ook in de badkuip.

App Controle & Satisfyer Pro 2

De Pro 2 Gen 3 CONNECT-versie is compatibel met de gratis Satisfyer-app. Met het Bluetooth-signaal kun je de app openen, de Satisfyer verbinden en je eigen patronen maken of je partner (die ook de app heeft gedownload) vragen om het speeltje te besturen ( zelfs over lange afstanden ).

Andere opties in de Satisfyer Connect-app zijn onder meer synchronisatie met muziek uit je telefoonbibliotheek (zoals iTunes); synchroniseren met geluiden om je heen, zoals muziek die wordt afgespeeld vanaf een andere bron.

Samenvatting en beoordeling

Deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 biedt een grote hoeveelheid kracht, snelheidsbereik en nu ook heerlijke trillingen voor minder dan €60.-. Dat is veel waar voor je geld.

Als je nog geen luchtdrukvibrator hebt uitgeprobeerd en je weet het niet zeker , dan is dit degene die je moet proberen. Het Pro 2-ontwerp is klassiek en geliefd, de nieuwe vibratiemotor zorgt ervoor dat de lucht beter pulseert, en de nieuwe dop maakt het aantrekkelijker als je clitoris soms overprikkeld raakt door de kracht van de luchtpulsen.

Belangrijkste nadelen zijn: de Pro 2 Generation 3 heeft niet dezelfde *diepe vibraties* als de betere (= duurdere) Womanizers. Ook is hij qua vorm lastig in te voegen tijdens penetratie. Het mondje zou van ons wat kleiner mogen zijn, maar daardoor past hij ook bij grotere clitorissen.

Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes vibrators

We noemen ze luchtdrukvibrators maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die [...]

Review Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator

Tracy’s Dog OG Flow Bean is een luchtdrukvibrator zoals de Womanizer Duo en de Lelo [...]

Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation

In 2023 heeft Satisfyer de 3e generatie van de succesvolle Pro 2 uitgebracht. De vorige [...]

1 Reactie

Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot

1 We hebben de Womanizer OG geprobeerd en hier is onze eerlijke recensie.1.1 Wat is [...]

Hoe reinig je sextoys het beste?

Veel voorkomende vraag is  “hoe reinig je je sextoys het beste?” 1 Daar gaan we [...]

1 Reactie

Waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben

De luchtdrukvibrator is enorm populair bij alle vrouwen. Hoe komt dat? Wat is het en [...]

Dame Aer, die wil je hebben.

1 We gaan niet liegen.1.1 Wat is een luchtdrukvibrator?1.2 Dame aer suction toy.2 Review Dame [...]

We-Vibe Melt, of liever een Womanizer?

De bedoeling is dat je de smalle en kleine We-Vibe Melt tussen jullie in legt [...]

Een reactie op “Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation

  1. Pingback: Ik wil graag een nieuwe man, die me gelukkig maakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.