We-Vibe Melt, of liever een Womanizer?

We-Vibe Melt review

We-Vibe Melt met Pleasure Air Technology

We-Vibe ontstond in 2008 toen Bruce en Melody Murison uit Ottawa (Canada) hun eerste We-Vibe koppelvibrator op de markt brachten. Womanizer is van later datum, de Duitse Michael en Brigitte Lenke brachten in 20124 de eerste Womanizer op de markt. Sinds 2019 zijn de twee samen gegaan in wat nu de WOW Tech Group heet. Waar We-Vibe tot nog toe zich richt op koppelvibrators hebben ze nu na het samengaan met Womanizer ook een luchtdrukvibrator uitgebracht. Deze We-Vibe Melt luchtdrukstimulator is niet bedoeld voor vrouwen om mee te masturberen, maar als speeltje voor koppels. Ze blijven hun eigen doelgroep dus wel trouw. Maar is het ook wat of koop je toch maar liever een Womanizer?

De bedoeling is dat je de smalle en kleine We-Vibe Melt tussen jullie in legt tijdens de seks, waardoor de vrouw extra clitoris stimulatie krijgt en zo makkelijker tot een orgasme komt.

De We-Vibe Melt gebruikt dezelfde techniek als de Womanizers. De luchtdrukstimulatie die je zou kunnen vergelijken met het voorzichtig sabbelen aan de clitoris. Een beetje als orale seks dus eigenlijk.

Functies en specificaties van de We-Vibe Melt

De We-Vibe Melt is echt een klein en handzaam apparaatje. Met een lengte van 13 centimeter en 3 centimeter breed zal hij echt niet in de weg liggen. Ook het gewicht is laag, amper 115 gram. Hij is volledig gemaakt van lichaamsveilige siliconen. Er zijn 12 verschillende standen die je bedient met de + en – knopjes, of met de gratis We-Vibe Connect App. Dat biedt extra mogelijkheden, want om de knopjes te bedienen terwijl je bovenop elkaar ligt is natuurlijk wel wat lastig. Ook leuk is dat je er patronen mee kunt maken en hem door iemand anders kunt laten bedienen, ook al is die persoon in een ander land.

USB oplaadbaar.

De Melt is al opgeladen als je hem ontvangt. Met een volle lading kun je twee uur vooruit. Met de bijgeleverde USB kabel laad je in 90 minuten de We-Vibe Melt weer op voor de volgende keer. De Melt geeft zelf aan wanneer dat opladen nodig is.

Verpakking

We-Vibe heeft altijd al hele mooie verpakking gebruikt en voor deze Melt is dat niet anders.  De verpakking ziet er heel netjes en luxe uit. In de doos vindt je de Melt, een oplaadsnoer, opbergzakje en de heel duidelijke handleiding. Mocht je die kwijt zijn kun je op de website van We-Vibe een handleiding vinden. Aan alles is gedacht om je zoveel mogelijk plezier van je aankoop te laten hebben.

inhoud verpakking we-vibe melt

Test We-Vibe Melt.

Omdat de vibrator al opgeladen is kun je gelijk beginnen. Het speeltje ligt lekker in de hand en voelt zacht en comfortabel aan. Druk de + knop een aantal seconden in om de We-Vibe Melt aan te zetten. Waar wij aan moesten wennen is dat hij niet begint op de laagste stand, maar ergens in het midden. Met de knopjes scroll je door de 12 verschillende standen. De intensiteit niveaus liggen dicht bij elkaar, wat maakt dat je heerlijk langzaam kunt opbouwen. De We-Vibe Melt is heel stil, niet zo stil als een Womanizer, maar helemaal niet storend.

Schoonmaken.

Omdat de We-Vibe Melt waterproof is kun je hem gewoon met warm water afspoelen. Gebruik van een toycleaner kan natuurlijk ook, of neem wat milde zeep. Lekker gemakkelijk en opbergen doe je in het opbergzakje. Daarmee voorkom je dat er stof op komt en is je Melt altijd gebruiksklaar voor de volgende sessie.

In de praktijk.

Deze We-Vibe Melt is echt een aanwinst! Hij is klein genoeg om tussen twee lichamen te passen zonder er last van te hebben. De Connect App maakt het mogelijk om zonder te hoeven friemelen de standjes aan te passen, echt heel fijn. De clitoris stimulatie is een aanwinst voor de vrouw. Ook als je hem in andere posities wilt gebruiken is dat geen enkel probleem. Mocht je meer van masturbatie houden dan is deze Melt ook goed op zijn plek. Maar juist het feit dat deze zo goed te gebruiken is tijdens penetratie maakt het tot een aanrader voor iedereen en speciaal voor de vrouwen die moeite hebben om door alleen penetratie klaar te komen.

Conclusie

Deze We-Vibe Melt is echt een fantastische luchtdrukvibrator voor koppels. Oké, de prijs is met €149,- ook niet echt laag, maar bijvoorbeeld de Womanizer Premium kost dan toch altijd nog heel wat meer. Gelukkig hebben ze bij Wow Tech ingezien dat een koppelvibrator dan ook echt tijdens de seks gedragen moet kunnen worden. Was de Melt er in het begin alleen in roze, nu is hij ook verkrijgbaar in blauw.

Pluspunten We-Vibe Melt:

 • Klein formaat.
 • Past tussen twee lichamen
 • Lichaamsveilig siliconen
 • Waterproof, ook in bad en douche bruikbaar
 • Makkelijk schoon maken
 • De 12 fijne intensiteitsniveaus
 • USB Oplaadbaar
 • Battery low indicator
 • Heel stil
 • Opbergzakje meegeleverd
 • Bediening mogelijk met app.

De minpunten:

Welke minpunten?:)

Dit bericht is gepost in review. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.