Waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben

waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben

De luchtdrukvibrator is enorm populair bij alle vrouwen. Hoe komt dat? Wat is het en belangrijker nog, hoe werkt een vibrator die werkt door middel van luchtpulsen in plaats van vibraties? Er zijn heel veel soorten te koop, maar dat wil niet zeggen dat iedereen weet hoe ze te gebruiken. Eigenlijk zou elke vrouw een luchtdruk vibrator zou moeten hebben. We gaan je uitleggen waarom.

Wat is een luchtdruk vibrator?

Eigenlijk is de naam ‘vibrator’ niet helemaal correct voor dit soort speeltjes. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van vibraties of penetratie. Een air pulse vibrator werkt met luchtpulsen of luchtdruk. Het speeltje is zo ontworpen dat het zachte siliconen mondje aan de bovenkant precies om de clitoris past. De clitoris wordt dus niet aangeraakt door de vibrator, maar gestimuleerd met luchtdruk.

De clitoris wordt door de pulsaties zachtjes naar binnen gezogen. Daardoor ontstaat er een subtiel vacuüm waardoor de bloedtoevoer naar de clitoris wordt versneld. Je raakt dus sneller opgewonden. De luchtdruk vibrator zorgt voor een zuigende beweging, die wel wat te vergelijken valt met orale seks. De intensiteit waarmee een air pulse toy zuigt is afhankelijk van de snelheid die je kiest, maar is altijd zacht en prettig.

Waarom is de luchtdruk vibrator zo populair bij vrouwen?

Als je eenmaal gebruik hebt gemaakt van een luchtdruk vibrator, weet je hoe het voelt en begrijp je waarom ze zo ontzettend populair zijn bij vrouwen. De sensatie die ze teweeg brengen is namelijk in niets te vergelijken met de traditionele vibrators of dildo’s.

Er zijn verschillende redenen dat ze zo populair zijn. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat meer dan 97% van de vrouwen een orgasme krijgt als ze een luchtdrukvibrator gebruiken. Sommige vrouwen kregen zelfs meerdere orgasmes achter elkaar.

Dit geldt ook voor hen die moeite hebben met klaarkomen of niet snel opgewonden raken. Seksspeeltjes met luchtpulsen voorkomen overstimulering. Bij de vibrators die gebruik maken van harde trillingen kan het gebeuren dat je clitoris overgevoelig wordt of zelfs pijnlijk aanvoelt.

Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe luchtdruk stimulatie werkt.

Onze best verkochte luchtdruk vibrators.

Wil je zelf de sensatie van een air pulse vibrator graag eens meemaken? Luchtdrukvibrators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Allemaal maken ze gebruik van luchtdruk stimulatie en hebben een aangenaam zacht mondje van siliconen. Om de keuze voor jou makkelijker te maken, hebben we onze best verkochte luchtdruk vibrators op een rij gezet.

  1. Satisfyer Curvy 2+  

Curvy 2 bedienen met APP

De Satisfyer Curvy 2+ is één van de meest verkochte luchtdruk vibrators van dit moment. Dit seksspeeltje is leverbaar in verschillende kleuren en heeft iets bijzonders. Hij kan namelijk ook vibreren. De ene kant is voor luchtdruk stimulatie, de andere voor vibraties. Twee voor één geld dus. De Curvy 2 heeft 3 vibratiestanden en 7 verschillende vibratiepatronen. De vibrator is makkelijk oplaadbaar via USB. Omdat deze luchtdruk vibrator waterdicht is kun je hem ook gerust in bad of onder de douche gebruiken.

Tenslotte heeft de toy nog als leuke bonus dat deze te bedienen is met de Satisfyer Connect App (voor Android en IOS).

  1. Womanizer Premium

womanizer-premium 2 roze

Womanizer heeft de air pulse stimulatie techniek uitgevonden. Womanizer staat bekend om haar kwaliteitsproducten die erg prettig aanvoelen en lang mee gaan.

De Womanizer Premium heeft een chique en vrouwelijke uitstraling. Dit model luchtdruk vibrator van Womanizer ligt fijn in de hand door de ergonomische vorm. Daarnaast is dit seksspeeltje met luchtpulsen voorzien van heel veel handige features. Dankzij de smart silence functie gaat het speeltje alleen aan als de mond zich dichtbij jouw clitoris bevindt. Haal je de toy van je clitoris af, dan stopt het automatisch.

De autopilot functie stimuleert automatisch met verschillende luchtdruk intensiteiten. Je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende intensiteitsniveaus. Opladen doe je binnen 120 minuten via een USB-aansluiting. De Womanizer Premium wordt geleverd met 2 siliconen mondjes in verschillende afmetingen. Je kiest dus altijd het opzetstukje dat het beste bij je past.

  1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer pro 2 luchtdruk vibrator

De Pro 2 van Satisfyer is verkozen tot beste speeltjes van 2022. Deze vernieuwde en verbeterde versie maakt gebruik van Air-pulse technologie. De Satisfyer Pro 2 Next Generation heeft een huidvriendelijk silicone mondje dat je om je clitoris plaatst en die jouw clitoris vervolgens zachtjes naar binnen zuigt. Een tintelende onderdruk die gepaard gaat met spannende pulsaties bootsen het gevoel van orale seks na en zullen jou in totale extase brengen. De Satisfyer Pro 2 Next Generation heeft maar liefst 11 verschillende standjes die gegarandeerd voor explosieve orgasmes zullen zorgen. Dit vernieuwde model is nog stiller dan zijn voorganger. Je hoort hem tussen de lakens bijna niet!

Het kapje van de Satisfyer Pro 2 is verwijderbaar zodat je hem eenvoudig en grondig schoon kunt maken. Gebruik hiervoor wat water en milde zeep of toycleaner en maak hem daarna goed droog. Daarnaast is deze luxe toy gemakkelijk oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel.

Wij vinden dat elke vrouw een luchtdruk vibrator zou moeten hebben. 

Er zijn inmiddels veel hele goedkope (namaak) luchtdruk toys beschikbaar. Deze verkopen we niet en dat is met een reden. Vaak zijn deze gemaakt van goedkoop plastic of bevatten stoffen die niet veilig voor het lichaam zijn. Ook laat de ‘air pulse’ techniek bij hele goedkope toys vaak te wensen over. Het voelt niet zoals het zou moeten. Wij verkopen alleen zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. Wil je niet teveel geld uitgeven voor een luchtdruk vibrator? Ga dan voor nummer 1 uit bovenstaand rijtje; de Curvy 2+!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.