Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes vibrators

We noemen ze luchtdrukvibrators maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die de clitoris stimuleren met luchtdrukgolven terwijl ze tegelijkertijd zachtjes zuigen aan de clitoris. Een fantastische uitvinding want het werkt snel en goed. Uit onderzoek blijkt dat bijna elke vrouw een orgasme bereikt als ze een luchtdruk speeltje gebruikt. Geen wonder dat we iedere vrouw zo’n seksspeeltje in de slaapkamer gunnen. Dit moet je gewoon een keertje ervaren.

Bij alle soorten en merken is het de bedoeling dat je het mondje of tuutje om de clitoris plaatst. Wanneer het speeltje dan aanstaat wordt er lucht in en uit geblazen. Bij blazen voel je druk en bij lucht onttrekken voel je een zuigend effect. Dit wisselt zich af. Hoe hoger je de stand zet hoe sneller het ritme.

Mondjes en tuutjes vibrators

Verschillende mondjes, tuutjes of opzetkapjes

De diameter en vorm van de mondjes is bij alle vibrators verschillend. De Lelo Sona 2 heeft bijvoorbeeld een klein mondje (diameter 1,1 cm) . Heb jij het idee dat je een grotere clitoris hebt dan is deze minder geschikt. Daarom zetten we hieronder de openingen van de mondjes voor je op een rij.

maten mondjes luchtdrukvibrators verschil

Geluidsmeting

Eigenlijk willen we allemaal dat een speeltje helemaal geen geluid maakt. Helaas is dat onmogelijk. Overal waar een motortje inzit komt nu eenmaal geluid uit. Luchtdrukvibrators maken minder geluid wanneer het mondje is afgesloten. Womanizer heeft een techniek die er voor zorgt dat  het speeltje pas gaat werken als er huidcontact is. We hebben het aantal decibel nagemeten met een APP op onze telefoon. Hoe precies die App is en de kwaliteit van die meting is voor ons niet zo belangrijk, we testen ze allemaal met dezelfde app nietwaar. Hierdoor duidelijk welke meer of minder geluid maakt.

hoeveel geluid luchtdrukvibrator

Conclusie: Welke moet je hebben?

Wellicht weet je het al door de verschillen die we genoemd hebben. Misschien twijfel je nog steeds. Een ding mag duidelijk zijn, al deze modellen geven voldoende luchtdruk stimulatie voor een heerlijk gevoel en orgasme. De prijs-kwaliteit verhouding klopt. De duurdere modellen voelen luxer aan en geven uiteindelijk ook meer intense stimulatie. Alleen de Lelo Sila is minder intens maar heeft wel patronen, en stimuleert door de bredere mond de gehele labia. Ook is dit speeltje heel geschikt als je een grotere clitoris hebt.

Wil je eerst ontdekken of luchtdrukvibrators bij jou passen of wil je er gewoon niet veel geld aan uit geven dan zijn de goedkopere modellen als Satisfyer Pro en Tracy’s Dog prima instapmodellen.

Is duurder echt beter?

De werking en het effect zijn hetzelfde: je krijgt gemakkelijk een orgasme door luchtdruk stimulatie. Heel veel vrouwen zijn erg tevreden met de Satisfyer Pro 2. Het is niet voor niets het meest verkochte model. Koop je daarna een Womanizer dan moet je toegeven dat deze gewoon beter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.