Review Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator

Tracy’s Dog OG Flow Bean is een luchtdrukvibrator zoals de Womanizer Duo en de Lelo Enigma, maar wel veel goedkoper. Hij biedt zowel clitorale als vaginale stimulatie en beschikt over twee motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. , Elke motor heeft zijn eigen set trilpatronen en intensiteiten. Het resultaat is een speeltje dat twee keer zo leuk zou moeten zijn. We waren benieuwd of dit ook echt zo is, dus we hebben het getest.

Tracy's Dog OG Flow Bean review

Veel soorten en keuzes.

Als het om seksspeeltjes gaat zijn er heel veel verschillende opties op de markt. Maar ze zijn niet allemaal hetzelfde. De OG Flow Bean is een uniek en innovatief product dat dubbel genot biedt voor zowel de G-spot als de clitoris. Dit betekent dat je tegelijkertijd kunt genieten van de sensaties van sensuele clitorale stimulatie en vaginale penetratie.

Tracy’s Dog OG Flow Bean is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over twee krachtige motoren die zorgen voor intense stimulatie. Het ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk in gebruik en de siliconen hoes voelt zacht en comfortabel aan op de huid. Tracy’s Dog OG Flow Bean is ook 100% waterdicht, dus kan met je mee onder de douche of in bad.

De OG Flow Bean is in Engeland, waar het gemaakt wordt, overladen met aandacht en positieve feedback van klanten en nu dus ook hier verkrijgbaar.

Dit is absoluut een seksspeeltje dat je zou moeten overwegen als je op zoek bent naar een manier om je seksleven op te fleuren.

Hoe gebruik je Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator?

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van de OG Flow voor maximaal plezier:

  • Begin met het luchtdrukgedeelte van de OG Flow op je clitoris te gebruiken. De zuigkracht en trillingen voelen heerlijk aan en het is een geweldige manier om op te warmen voordat je verder gaat met penetratie.
  • Zodra je opgewonden bent breng je de flexibele arm van de dubbele vibrator in. De G-spot stimulator helpt je de juiste plekjes te raken, terwijl de luchtdrukvibratie je naar de rand van een explosief orgasme brengt.
  • Experimenteer met verschillende snelheden en vibratiepatronen totdat je vindt wat je het beste bevalt. Zorg dat je wat privacy hebt want je zou best eens luidruchtig kunnen worden. De OG Flow is ontworpen voor maximaal plezier, dus laat je gaan.

 

OG Flow Bean

 

Mijn ervaring: hoe voelt de OG Flow Bean?

Ik moet zeggen dat ik behoorlijk sceptisch was over de OG Flow Bean toen ik hem voor het eerst zag. Het ziet er heel anders uit dan andere luchtdrukvibrators die ik tot nu toe heb gezien en gebruikt. Mijn eerste indruk kwam waarschijnlijk vanwege de ongewone vorm, ik dacht dat het bolvormige gedeelte van de OG Flow Bean niet goed bij me zou passen. Maar ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast. De OG Flow Bean voelt geweldig! Ik vind het hem beter dan Tracy’s Dog Pro 2, die ook al een aangename verrassing was voor mij .

Het belangrijkste verschil tussen de OG Flow Bean en andere luchtdrukvibrators is dat de Flow Bean een buigbare G-spot arm heeft die in de positie blijft staan die jij kiest. Beider stimulaties voelen ongelooflijk aan! De clitorisvibratie is sterk en intens, maar de G-spot arm tilt het naar een geheel nieuw niveau.

Het beste aan de OG Flow Toy is dat je beide motoren tegelijkertijd of afzonderlijk kunt gebruiken. Ik gebruik ze meestal tegelijkertijd omdat het zo ongelooflijk intens aanvoelt. Maar als je je alleen op je clitoris of je G-spot wilt concentreren, kan dat natuurlijk ook. Hoe je hem ook gebruikt, je zult gegarandeerd een geweldige ervaring hebben met dit speeltje.

Over het algemeen was mijn ervaring met deze vibrator geweldig, hoewel ik me kan voorstellen dat sommige vrouwen de bolle clitorisstimulator wat lastig bij hun lichaam zullen vinden passen.

Voor en tegens Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator

Voordelen

  • Dubbele stimulatie kan dubbel plezier betekenen
  • Speciaal ontworpen om de G-spot en clitoris te stimuleren voor intens genot over het hele lichaam
  • Het waterdichte ontwerp betekent dat je zonder zorgen in de douche of bad ervan kunt genieten
  • Dit speeltje is oplaadbaar, dus geen zorgen dat de batterijen tijdens het gebruik leeg raken
  • Heel betaalbaar, vergeleken met andere dubbele vibrators

Nadelen

  • Omdat de luchtdrukstimulatie erg krachtig is kun je het beste met de laagste stand beginnen en daarna de intensiteit pas op te voeren.
  • Het ontwerp van de clitorisarm kan voor sommigen ongemakkelijk zijn

Prijs

In vergelijking met eerstgenoemde Womanizer Duo en Lelo Enigma is dit een zeer betaalbaar speeltje. Je kunt de jouwe krijgen voor minder dan €90,- wat, gezien de kwaliteit en prestaties, een absolute aanrader is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.