Waarom een clitoris vibrator?

Dat vrouwen vol lof zijn over clitoris stimulatie is natuurlijk niet voor niets! De clitoris vibrator stimuleert precies dé plek die vrouwen nodig hebben om een fantastisch orgasme te ervaren. Veel vrouwen vinden een clitoraal orgasme heviger en gemakkelijker dan een vaginaal orgasme door penetratie. Onze clitoris vibrators zijn speciaal ontworpen om de clitoris optimaal te stimuleren. Natuurlijk kun je er ook andere erogene zones mee masseren, zoals bijvoorbeeld de tepels of schaamlippen. De luchtdruk vibrator is de laatste trend op het gebied van clitorisstimulators. Inmiddels hebben heel veel merken zich op die markt gestort en ook een luchtdruk vibrator ontwikkeld.

nAAR DE vibrator shop
womanizer-vibrators met luchtdruk vibratie

Geen vibratie of penetratie

De clitoris vibrator herken je aan het zachte siliconen materiaal en een kapje wat je om je clitoris zet voor drukgolfstimulatie. Deze pulserende luchtdrukgolven brengen je met zachte of krachtige vibratie tot pure extase. Dit soort vibrators word daarom ook vaak luchtdrukvibrators genoemd. Stimulatie van de clitoris met een vibrator is voor vrijwel alle vrouwen het summum van genot. Ook vrouwen die normaal gesproken moeite hebben bij het krijgen van een orgasme zweren bij een luchtdrukvibrator.

Wil je zelf ervaren of deze technologie wat voor je is? Begin dan met een Satisfyer. Dit merk heeft zoveel verschillende modellen uitgebracht, daar zit er vast één voor jou tussen. Het kapje van de Satisfyer plaats je over de clitoris, je zet de vibraties aan en voelt gelijk hoe de pulserende luchtdrukgolven de clitoris stimuleren. En dat terwijl de clitoris niet wordt aangeraakt. Je hebt dus nooit last van een overgevoelige clit. Ook zijn ze waterproof, als je ervan houdt om in bad of onder de douche je speeltje mee te nemen is dit dus ook mogelijk! De Pro 2 is een van de best verkochte seksspeeltjes van Satisfyer in de categorie clitoris vibrators.

Hoe gebruik je een clitoris vibrator?

Er zijn verschillende intensiteiten in te stellen op zowel vibrators als clitorisstimulatoren, dus je kunt de intensiteit kiezen die het beste bij jou past. Met vibrators kun je ook experimenteren met verschillende ritmes en patronen.

Er zijn veel verschillende soorten, vormen, afmetingen en kleuren van de clitoris stimulator. Er zijn stimulators met meerdere, regelbare vibratie standen en – patronen. De meeste clitoris stimulatoren zijn ergonomisch gevormd, zodat ze fijn in je hand passen. De zachtste stand zal voor de ene groep vrouwen te zacht zijn en voor de andere vrouwen juist goed genoeg! En iedere vrouw heeft het recht om te genieten op haar eigen manier.

Vind je de clitorisvibrator die bij je past.

Elke vrouw heeft zo haar eigen behoeften, voorkeuren voor wat ze lekker en opwindend vindt. Gelukkig is er voor iedere behoefte een juiste stimulator. Zo kun je van constante trillingen houden, maar kan het ook zijn dat je meer van pulserende golven houdt. Bij pulserende luchtdruk golven voelt het alsof er voorzichtig aan je clitoris gezogen wordt, zonder dat de clitoris wordt aangeraakt.

Ook het aantal vibratie standen kan verschillen per clitoris vibrator. Dat gaat van één tot wel tien verschillende standen. Hierdoor kun je de trillingen naar wens afstemmen. Sommige hebben ook nog de mogelijkheid om met patronen te werken die je via een gratis app bedient.

Waarom een clitoris vibrator!

  • Ervaar een orgasme als nooit tevoren.
  • Gemakkelijk vast te houden.
  • Stimulatie zonder contact met de huid.
  • Geen overstimulatie.
  • Zeer stil.
  • Variabele standen.
  • Gemakkelijk te reinigen met lauw water een een toycleaner
Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes vibrators

We noemen ze luchtdrukvibrators maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die [...]

Review Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator

Tracy’s Dog OG Flow Bean is een luchtdrukvibrator zoals de Womanizer Duo en de Lelo [...]

Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation

In 2023 heeft Satisfyer de 3e generatie van de succesvolle Pro 2 uitgebracht. De vorige [...]

1 Reactie

Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot

1 We hebben de Womanizer OG geprobeerd en hier is onze eerlijke recensie.1.1 Wat is [...]

Hoe reinig je sextoys het beste?

Veel voorkomende vraag is  “hoe reinig je je sextoys het beste?” 1 Daar gaan we [...]

1 Reactie

Waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben

De luchtdrukvibrator is enorm populair bij alle vrouwen. Hoe komt dat? Wat is het en [...]

Dame Aer, die wil je hebben.

1 We gaan niet liegen.1.1 Wat is een luchtdrukvibrator?1.2 Dame aer suction toy.2 Review Dame [...]

We-Vibe Melt, of liever een Womanizer?

De bedoeling is dat je de smalle en kleine We-Vibe Melt tussen jullie in legt [...]