Review Lelo Sona Sonic clitoris vibrator

review lelo sona

LELO Sona Sonic clitorisstimulator getest

Wat zit er in de doos:

De LELO Sona is verpakt in een verfijnde geschenkverpakking en wordt geleverd met een USB-oplader, een satijnen opbergzakje, een garantieregistratiekaart, een gedetailleerde handleiding en een klein zakje glijmiddel LELO Personal Moisturizer.

LELO Sona Sonic Clitoris Massager

Het ontwerp:

Verkrijgbaar in drie kleuren, roze, zwart en paars. Sona is een lichtgewicht speeltje ter grootte van een handpalm met een ergonomisch ontwerp. De voorkant is voorzien van drie knoppen: één voor het afwisselen door de acht verschillende patronen en twee voor het in-/uitschakelen en het aanpassen van de intensiteit van de geluidsgolven. Door de “+” en “-” knop tegelijk in te drukken, kan het apparaat bovendien worden vergrendeld voor zorgeloos reizen.

Nieuwe technologie

Door de gepatenteerde SenSonic-technologie is deze clitoris-stimulator een beetje anders dan andere luchtdrukvibrators op de markt. Het werkt door golven diep het lichaam in te sturen waardoor de sterkte en kwaliteit van je orgasme wordt vergroot. Het stimuleert ook 75% meer van de clitoris dan een normale vibrator die alleen het topje van de clitoris stimuleert.

Lelo-Sona Sonic test

Hoe gebruik je de Lelo Sona?

Het is vrij eenvoudig: plaats het mondstuk gewoon over je clitoris, houd hem stil en wacht tot de magie begint. In tegenstelling tot de Womanizer Premium Eco kun je hem zonder enig ongemak verplaatsen, maar dat is niet nodig. De beste manier om het meeste uit dit product te halen, is door te profiteren van die geluidsgolven.

Voor een intensere ervaring, druk je harder en gebruik je vervolgens de knoppen aan de voorkant om de intensiteit en kracht van de trillingen te regelen. Als je op zoek bent naar minder druk, haal het dan verder van je huid en houd het speeltje boven je clitoris. Door de geluidsgolven blijf je het effect heel zacht voelen. Als dit nog steeds te veel is, plaats dan het mondstuk naast de clitoris.

Een klein nadeel is dat de Sona meer geluid maakt dan je zou verwachten, dat komt ook omdat hij zo krachtig is. Toch is het nog steeds heel discreet, niemand die het door een gesloten deur zal horen. Ook mag hij met je mee in bad of onder de douche, waarbij het water alle geluid overstemt. Hieronder de uitkomst van de review Lelo Sona.

Plus en min Review Lelo Sona

  • Unieke Sensonic-technologie
  • 100% waterdicht
  • 8 verschillende modi om uit te kiezen
  • Discrete verpakking
  • – Kan intens zijn om mee te beginnen
  • – Moeilijk om de druk te variëren
  • – Sommige standen zijn wat luider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.