De luchtdruk vibrator is populair bij heel veel vrouwen en dat is niet voor niets. Zeker sinds Heleen van Rooyen zich in interviews enorm enthousiast uitliet over de luchtdruk vibrator van Womanizer. Is dat nog steeds de beste luchtdrukvibrator, of zijn er andere goede alternatieven?

Shoppen

Wat is een luchtdruk vibrator?

Anders dan traditionele vibrators werken luchtdruk vibrators niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties en luchtdruk, waarbij de clitoris niet wordt aangeraakt. Deze nieuwe techniek zorgt voor hele andere, opwindende sensaties die een groot effect hebben op je hoogtepunt(en). Veel vrouwen bereiken dankzij de luchtdruk vibrator voor het eerst een explosief hoogtepunt. De eerste luchtdruk vibrator op de markt was een Womanizer.

Hun succes heeft verschillende andere fabrikanten er toe aangezet om ook een soort luchtdruk vibrator op de markt te brengen. Ze moesten wel hun eigen techniek ontwikkelen, want Womanizer heeft patent op hun techniek. Hoewel deze luchtdruk vibrators dus echt anders zijn en werken, zorgen ze net zo goed voor hetzelfde gevoel en het bijbehorende heerlijke orgasme. Wat is de beste luchtdruk vibrator van 2022? We hebben de 8 populairste luchtdruk vibrators getest en vergeleken. De uitslag van deze test lees je hieronder.

Hoe gebruik je een luchtdruk vibrator?

Hoe voelt dat, een luchtdruk vibrator zoals de Womanizer?

Waar ‘gewone’ vibrators trillingen afgeven is het gevoel en de sensatie bij een luchtdruk vibrator heel anders. De meeste dames moeten er wel even aan wennen. De luchtdruk pulsaties werken heel direct en zo voelen de sensaties ook. De opwinding gaat snel en een orgasme komt snel, gemakkelijk en is best heftig. Het werkt heel fysiek.

Veel vrouwen zijn fan van deze luchtdruk vibrators, dat bewijst het aantal lyrische reviews en reacties wereldwijd. Je hoeft maar even te zoeken op internet en je begrijpt waarom.  Maar zoals bij alles, geldt dat niet voor alle vrouwen. Sommigen zullen luchtdruk vibratie te intens vinden en zich beter voelen bij de meer traditionele vibraties.

Womanizer Liberty review

Verpakking en Design De Womanizer Liberty ziet er prachtig uit en voelt mooi aan. Je merkt dat je een luxe vibrator in handen hebt. De verpakking is stijlvol en charmant. De gebruikte materialen zijn eerste klas en dat voel je. Ook ligt hij lekker in de hand.

Gebruik en Effectiviteit

Wat fijn is is dat de Womanizer Liberty twee opzetstukjes heeft. Elke vrouw heeft een eigen voorkeur en deze twee verschillende mondjes geven allebei een andere sensatie. De bediening van de zes standjes is simpel en ze werken perfect. Er zijn twee knopjes, een plus en een min knop, waarmee je de vibraties harder of zachter zet. We traden aan om met het laagste strandje te beginnen, aangezien de hoogste standen vaak al te veel van het goede zijn. Mocht je het vergeten, je schakelt heel snel weer terug. De plaatsing van de knopjes aan de onderkant is niet heel gemakkelijk. Je moet echt even weten waar ze zitten voordat je ze met de ogen dicht kunt bedienen. De luchtdrukpulsaties voelen heerlijk en erg lekker.

De Liberty is erg mooi om te zien en dat is toch ook wel belangrijk. Kortom: zeker een aanrader. Het geluidsniveau is vergelijkbaar met de Womanizer Classic, dus redelijk stil. Vergeleken met de Womanizer Premium maakt hij wat meer geluid. Dat komt omdat de Premium een Smart Silence Functie heeft wat hem extra stil maakt. Ook heeft de Premium meer standen en een betere accu zodat je hem minder vaak hoeft op te laden.

Plus en Minpunten Womanizer Liberty

 • Luxe uiterlijk
 • Goede pulsaties
 • Twee opzetmondjes die vrijwel elke vrouw passen
 • Handig opbergdoosje
 • Plek van bedieningsknopjes aan de onderkant
 • 6 Standjes, van relaxed tot krachtig (niet zo krachtig als bij de Classic 2 en de Premium 2)

Satisfyer Pro Traveler review

Verpakking en Design De nieuwe verpakking van Satisfyer ziet er mooi en verzorgd uit. Fijn is ook dat er een afscheurstrip aan het doosje zit, je weet dus zeker dat jij de eerste bent die hem gebruikt. De Satisfyer Pro Traveler ziet er uit als een soort doosje wat je openmaakt. Het deksel sluit met een magneetje op de vibrator, waardoor het goed blijft zitten. Mooi om te zien en ook nog een heel handig om mee te nemen in je tas of koffer. Het is een kleine vibrator die toch heel verzorgd over komt.

Gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit

Het is niet mogelijk om het mondje van de Traveler te verwisselen. Het tuutje heeft een mooi formaat wat voor vrijwel alle dames geschikt is. Het is iets groter dan het mondje van de Womanizer, wat vooral fijn is als je een wat grotere clitoris hebt. De binnenkant van de Traveler is gemaakt van siliconen. De Pro Traveler is gemaakt om mee te nemen op reis en daar is het formaat ook naar. De Pro Traveler heeft 11 verschillende intensiteiten. Deze werken heel goed, al zijn ze wat minder intens dan bij bijvoorbeeld de Womanizer. De meeste dames zullen blij verrast zijn door de krachtige stimulatie.

Als je een luchtdruk vibrator wilt proberen, dan is de Satisfyer Pro Traveler een uitstekende keuze. Voor deze prijs zelfs verrassend goed. Als je de Traveler aanzet klinkt hij best wel luid, dit wordt veel minder als het mondje op zijn plaats zit, dus dat is prima. Gebruik een goed glijmiddel bij deze Traveler, dan sluit deze nog beter af en is het geluid minder. De knopjes voor de bediening zitten aan de kant die je tegen je clitoris aanlegt. Dat vergt wat gewenning. Als je van standje wilt wisselen kan dat soms lastig zijn. Maar het kleine formaat heeft natuurlijk ook zijn beperkingen.

Plus en minpunten Satisfyer Pro Traveler

 • Goede luchtdruk intensiteit (wat zachtere intensiteiten dan de Womanizer)
 • Mooie afwerking, met dekseltje
 • Geluid bij het aanzetten
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • -Bedieningsgemak

Womanizer Premium 2 review

Verpakking en design Prachtige, stijlvolle verpakking met een mooie foto van de Womanizer. De Womanizer zelf voelt heerlijk zacht aan en heeft een mooi formaat.

Effectiviteit en gebruiksgemak

De Womanizer Premium 2 is heel erg goed, op alle fronten. Hij past perfect in der hand, waardoor je hem eenvoudig op de juiste plek kunt leggen en houden. De pulsaties zijn, net als de Womanizer Classic 1, erg goed. Je kunt het langzaam opbouwen en ze zijn lekker intens.  Begin heel zachtjes en ga dan door naar steeds heftiger en intenser. Als extra functie kun je kiezen uit een soort patroon, ook erg leuk. Deze Premium heeft de Smart Silence functie, wat hem extra stil maakt. De “Smart Silence” technologie wil zeggen dat het speeltje gewoon niets doet als het niet in aanraking komt met je huid. Indien niet gebruikt, schakelt de Womanizer Premium na 10 minuten automatisch uit.

De Womanizer Premium 2 is een stuk duurder dan de Womanizer Classic, dat komt doordat beide kanten van heel zacht siliconen zijn gemaakt, de Classic is aan één kant van ABS plastic. Ook trekt deze siliconen geen vuil aan, wat bij sommige soorten wel het geval is. De Premium 2 voelt fijn, zacht en luxe aan in je hand. De Premium is iets groter en voelt ook wat steviger en zwaarder aan. De afwerking met goudkleurige details maakt het nog mooier. Er zijn maar liefst 14 standjes ter beschikking, ook gaat de accu langer mee. Op een volle lading kun je vier in plaats van drie uur genieten van de sensaties. Samen met de extra functies verklaart dat waarom deze Premium het geld zeker waard is. We zouden deze het predicaat beste luchtdrukvibrator willen geven. Wil je niet zoveel geld uitgeven aan een vibrator, dan zijn er ook nog een aantal voordeliger aanraders.

Plus en minpunten Womanizer Premium 2

 • Ontwerp houdt makkelijk vast
 • Heel stil dankzij Smart Silence functie
 • 14 Standen: van heel zacht naar krachtig
 • Twee formaten mondjes meegeleverd
 • Gebruikte materialen (helemaal van zachte siliconen), afwerking en uitstraling
 • Autopilot functie
 • – Prijs

Womanizer Classic 2 review

Verpakking en design De Womanizer Classic 2 bevindt zich in een mooie, chique, stijlvolle box. De Womanizer Classic heeft een mooi design en uitstraling. Hij voelt beter aan dan de Womanizer Classic 1.

Super in gebruik en effectiviteit

Deze Womanizer Classic 2 is heel goed. De bediening is lekker eenvoudig. Je schakelt heel gemakkelijk door de verschillende niveaus heen. De laagste stand is echt zacht en de hoogste heel krachtig, genoeg om elke vrouw te kunnen plezieren. De Womanizer Classic 2 ligt lekker in de hand en je brengt hem heel gemakkelijk op de juiste plek aan. Hij houdt ook heel gemakkelijk vast. De pulsaties zijn bij deze Womanizer ook weer geweldig! Het geluid is bij deze Classic 2 nog minder, de zachte buitenkant is echt een verbetering. Ook heeft deze Classic 2 extra zachte standjes en ziet hij er een heel stuk stijlvoller uit. Vind je het ontbreken van geluid belangrijk dan moet je toch voor de Premium versie gaan.

Plus en minpunten Womanizer Classic 2

 • Ontwerp houdt makkelijk vast
 • Geluid (weinig maar wel hoorbaar en meer dan de Womanizer Premium)
 • 10 standen, van heel zacht naar krachtig
 • Twee formaten mondjes meegeleverd
 • Gebruikte materialen en uitstraling
 • – Prijs
Clitoris gevoelloos

Wist je dat?

Door luchtdruk stimulatie er geen direct contact is met je clitoris?

Je daarom nooit overstimulatie hebt?

Je geen last hebt van een zere vulva?

97% van de vrouwen een orgasme krijgt met luchtdruk vibratie?

Dat soms al binnen 10 seconden gebeurd?

Satisfyer Dual Love review

De Dual Love heeft 2 krachtige motoren en met de ruime keuze uit verschillende luchtdruk en vibratiestanden kun je volop variëren. Koppel hem aan de gratis te downloaden Satisfyer App en creëer zelf oneindig veel vibraties.

Verpakking en design De nieuwe Satisfyer-verpakkingen hebben een soort ‘papieren rits’ waarmee je de verpakking open trekt (meteen je garantie dat niemand de doos al eerder openmaakte).  Modern verpakt, met een getekende vrouw, een flap met magneet en een kijkvenster!

Gebruik en effectiviteit

De ene kant van dit speeltje is een luchtdruk toy, de andere kant (het handvat) is een ‘gewone’ vibrator. Hij heeft een diameter van 3,3 centimeter en deze kun je inbrengen of voor de trillingen op je clitoris zetten. Er zijn 11 verschillende vibratie en luchtdruk standen. De Dual Love bied je dus eigenlijk twee verschillende speeltjes. Er zijn dus 11 intensiteiten en de stappen tussen de intensiteiten zijn goed verdeeld! Het is belangrijk dat een luchtdruk vibrator zachtjes begint, genoeg intensiteiten heeft en ook stevig kan stimuleren. Aan al die opties voldoet de Dual Love. De motortjes geven diepe trillingen, het speeltje zelf is van hard materiaal met daaroverheen een siliconen laag, waardoor de trillingen goed worden doorgegeven.

Met app.

De App voor deze Satisfyer Dual Love is uiteraard hetzelfde, maar met een nieuwe feature. Je kunt nu ook patronen tekenen! De Satisfyer App werkt echt prima. Hij maakt makkelijk contact met het speeltje, er zijn leuke opties voor trillingen en luchtdrukstimulatie en je kunt hem op afstand laten besturen. Het grootste nadeel is het feit dat je het tuutje niet los kunt maken om schoon te maken. Gelukkig is de vibrator waterproof, dus kun je hem onder de douche meenemen. Gebruik wat milde zeep en een klein borsteltje of wattenstaafje om de binnenkant schoon te maken. Niet de beste luchtdruk vibrator, maar voor deze prijs een hele grote aanrader!

Plus- en minpunten Satisfyer Dual Love

 • Twee voor de prijs van één
 • Diepe trillingen, goede pulsaties
 • Bediening met app
 • 11 Standen
 • – lastig schoonmaken

Womanizer Duo Test

Womanizer en We-vibe hebben samen een Tarzan vibrator ontwikkeld die gelijktijdig de g-spot en de clitoris stimuleert. De flexibele staaf breng je in waarbij de vibraties voor g-spot stimulatie zorgen terwijl de clitoris tegelijkertijd wordt geprikkeld door luchtdruk vibraties. Het is dus een Tarzan vibrator met luchtdruk stimulatie.

Verpakking en design Ook deze Womanizer zit in een mooie verpakking, waar aandacht aan is besteed. Je zou hem bijna alleen voor de verpakking al kopen. In de verpakking een bewaarzakje, het usb-oplaadsnoer en stekker en een extra, iets groter opzetmondje.

Is het wat?

De Womanizer Duo heeft een flexibele staaf en dat werkt heel fijn, want zo kan je het mondje goed op de clitoris zetten. Het werkt echt prima. De luchtdruk en de vibraties zijn los van elkaar te bedienen. Zowel de trillingen als de pulsaties zijn heel erg lekker. De vibraties zijn niet super krachtig, maar wel helemaal goed. De luchtdruk stimulatie is geweldig. De staaf van de Duo heeft vibratieprogramma’s die leuk zijn voor de variatie.  Door de Smart Silence functie is deze vibrator heel stil.

Plus en minpunten Womanizer Duo

 • Intens en robuuste vibraties en pulsaties
 • Verschillende vibratie patronen
 • Luxe afwerking
 • Goede pasvorm voor de meeste dames (maar niet voor iedereen)
 • Extra stil door de Smart-Silence functie
 • – Prijs
womanizer_eco premium pro

SATISFYER CURVY 2+ Review

Verpakking en design Wij zijn echt fan van de nieuwe verpakkingen van Satisfyer. Het is strak, modern, herkenbaar en uniek! In het doosje vind je de Satisfyer Curvy 2+, een USB-oplaadsnoer en een beknopte handleiding.

Hoe goed is ie?

De Satisfyer Curvy 2+ is een luchtdruk vibrator met luchtdruk-patronen! De Satisfyer-collectie bevat de Curvy 1+, de Curvy 2+ en de Curvy 3+. Het enige verschil is de kleur en de grote van het mondje. Ze kunnen alle 3 stimuleren met luchtdruk én vibraties, zijn alle 3 waterproof, oplaadbaar via USB, hebben allemaal dezelfde 10 vibratiepatronen en hebben allemaal 10 pulserende luchtdrukgolf-intensiteiten en zijn allemaal gemaakt van siliconen.

Laten we beginnen met het minpunt, dan hebben we dat vast gehad. De Satisfyer Curvy heeft geen verwisselbaar mondje, dat maakt het schoonmaken wat lastiger. Je hebt een klein borsteltje of iets dergelijks nodig om de binnenkant van het mondje schoon te maken. De rand van het mondje is ook wat breder omdat daar de vibraties worden doorgegeven.

Knopjes

De knopjes hadden misschien ietsje hoger mogen liggen, maar ze zijn eigenlijk best goed voelbaar en goed te bedienen. De luchtdrukstimulatie heeft 10 standjes en standje 1 is echt heel erg subtiel en dat is fijn. Standje 10 is intens en de stappen tussen 1 en 10 zijn allemaal goed gekozen. Nergens een te grote sprong tussen de stimulatie. Puur als luchtdruk vibrator krijgt de Curvy 2+ een dikke voldoende. Je hoeft de trillingen niet te gebruiken, maar het kan dus wel. Je bedient de trillingen met het onderste knopje, er zijn 3 vibratiestanden en 7 vibratiepatronen. Die trillingen zijn niet heel erg diep, maar kunnen zeker wel wat toevoegen. De Curvy 2+ krijgt bonuspunten voor het feit dat hij ook kan trillen.

De Satisfyer Curvy 2+ heeft luchtdruk-patronen!

Als eerste kan deze luchtdruk vibrator ook patronen maken via de Satisfyer app. Verbind hem met je telefoon en je kunt eindeloos variëren en je eigen patronen opslaan voor later. Ook kun je de vibrator door een ander op afstand laten bedienen. Ideaal bij een lange afstand relatie of ander spannend contact. Wat een mogelijkheden! De Curvy 2+ bied je dus de luchtdrukpatronen én doet dat zo hard en zacht als jij wil! En dat voor nog minder dan de helft van de prijs van die andere luchtdruktoys. Voor ons zeker een kanshebber voor de titel Beste Luchtdruk Vibrator 2023.

Plus- en minpunten Satisfyer Curvy 2+

 • Luchtdrukpatronen
 • 10 standen
 • Goede pulsaties
 • Prijs
 • Verbinden via app
 • Twee in één
lora Dicarlo baci

Lora DiCarlo Bacci Test

(Dit merk is niet meer verkrijgbaar)

Verpakking en design Lora DiCarlo besteed duidelijk aandacht aan haar verpakkingen. Ze zijn allemaal hetzelfde, met een foto en informatie van de inhoud. De Baci zit in een vierkante doos met daaromheen een sleeve. De doos opent als een boek en is vanbinnen geel. Aan de ene kant van de doos zit een kleiner doosje met daarin het gele bewaarzakje. Ook zit de oplaadkabel en de gebruiksaanwijzing in dit doosje. In de andere kant van de doos zit de Lora DiCarlo Baci zelf. De doorschijnende plastic schaal die erbij zit, is een leuk extra. Die gaat over de siliconenkant waardoor de Baci in een mysterieus ogende bol verandert.

Is het een aanrader?

De vorm van de Lora DiCarlo Baci is heel origineel. We hebben nog geen andere luchtdrukstimulator gezien met deze vorm. Hij is ovaal. De onderkant is van ABS-plastic en de bovenkant van siliconen. Benieuwd hoe hij scoort als beste luchtdruk vibrator. Het valt erg mee hoe dit in de hand ligt, best wel comfortabel eigenlijk. Met je hand kun je heel gemakkelijk bij de knopjes. Rondom het mondje zit nog een verhoogd ovaal deel van siliconen. De bedoeling is dat dit je schaamlippen en het onderliggende deel van de clitoris stimuleert. Hij ziet er niet alleen goed uit, ligt lekker in de hand, de knopjes zitten precies goed, maar ook de stimulatie is geweldig. Zeker een kanshebber voor de titel beste luchtdruk vibrator.

Je moet de aan/uit-knop 5 volle seconden ingedrukt houden, langer dan dan bij vibrators. Dit is een extra beveiliging zodat Baci niet per ongeluk wordt ingeschakeld. Als je de aan/uit-knop lang genoeg ingedrukt houdt, gaat er een ring omheen branden. De Baci is klaar om gebruikt te worden. Om hem te laten pulseren, druk je op de knop voor snelheidsverandering aan de onderkant. Met de + knop vergroot je de stimulatie, de – knop druk je in als je het wat minder wilt.

Clitoris stimulatie

Baci’s eerste paar snelheden gaan langzaam genoeg omhoog… maar tjonge, deze stimulator is een krachtpatser als je omhoog gaat, vooral als je gevoelig bent voor directe clitorisstimulatie. De stimulatie van de Lora DiCarlo Baci is echt heel intens! Het eerste standje is al best pittig. De meeste andere luchtdruk vibrators beginnen met zachtere standjes. De luchtdrukstimulatie voelt wel heel lekker, maar na standje vier is het wel heel intens. Het lijkt wel of er ook een diep soort trillingen worden doorgegeven aan je lichaam, voelt heel apart en als je daar aan gewend bent super. Wanneer je van wat zachtere stimulatie houdt, is deze luchtdruk vibrator misschien wel wat te heftig voor jou. Hou je van hard en intens, dan is dit voor jou de beste luchtdruk vibrator.

Plus en minpunten Lora DiCarlo Bacci

 • Apart en mooie design
 • Intense trillingen
 • Clitoris en schaamlippen stimulatie
 • – Maakt iets meer geluid dan andere luchtdrukvibrators

Laatste nieuws

Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes vibrators

We noemen ze luchtdrukvibrators maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die [...]

Review Tracy’s Dog OG Flow Bean Vibrator

Tracy’s Dog OG Flow Bean is een luchtdrukvibrator zoals de Womanizer Duo en de Lelo [...]

Satisfyer Pro 2 Generation 3 vs. Pro 2 Next Generation

In 2023 heeft Satisfyer de 3e generatie van de succesvolle Pro 2 uitgebracht. De vorige [...]

1 Reactie

Womanizer OG review, de Womanizer voor de G spot

1 We hebben de Womanizer OG geprobeerd en hier is onze eerlijke recensie.1.1 Wat is [...]

Hoe reinig je sextoys het beste?

Veel voorkomende vraag is  “hoe reinig je je sextoys het beste?” 1 Daar gaan we [...]

1 Reactie

Waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben

De luchtdrukvibrator is enorm populair bij alle vrouwen. Hoe komt dat? Wat is het en [...]

Dame Aer, die wil je hebben.

1 We gaan niet liegen.1.1 Wat is een luchtdrukvibrator?1.2 Dame aer suction toy.2 Review Dame [...]

We-Vibe Melt, of liever een Womanizer?

De bedoeling is dat je de smalle en kleine We-Vibe Melt tussen jullie in legt [...]