Dame Aer, die wil je hebben.

Dame aer suction toy

We gaan niet liegen.

Toen we hoorden dat er nog een andere luchtdrukvibrator op de markt zou komen, waren we verwachtingsvol, maar ook een beetje bezorgd. Er zijn al zoveel vibrators op de markt die gebruik maken van luchtdruk stimulatie. Maar omdat deze Dame Aer Suction Toy afkomstig was van Dame Products, dachten we dat het een goede aanvulling op ons assortiment zou zijn.

Wat is een luchtdrukvibrator?

Als je niet weet wat een luchtdrukvibrator is, het is een clitorisvibrator die is ontworpen om orale seks te simuleren. Nadat een paar jaar geleden de iconische Womanizer voor het eerst werd gelanceerd, waren wij om. Het was anders. Het was nog niet eerder gedaan en het was een geweldig alternatief voor de vibrerende sensatie waaraan we zo gewend waren geraakt. Maar, zoals met de meeste dingen, was de nieuwigheid er wel vanaf.

Er zijn zo langzamerhand zoveel merken die luchtdrukvibrators op de markt brengen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daar zitten hele horden slechte namaak apparaten tussen die veel beloven maar weinig geven.

Dame aer suction toy.

Dus toen de Dame Aer op ons pad kwam, waren we zowel opgewonden als sceptisch. Zou een van onze favoriete merken het seksspeeltje naar een heel nieuw niveau kunnen tillen, of zou het net als elke andere luchtdrukvibrator zijn ding doen en daardoor meer van hetzelfde zijn?

Review Dame Aer

Nou, lieve mensen, de resultaten zijn binnen: De Dame Aer Suction Toy heeft niet alleen onze verwachtingen waargemaakt, maar zelfs overtroffen. Na gebruik lagen we nog 20 minuten in totale stilte te genieten van het clitoris-orgasme dat we net hadden ervaren.

Ovale opening.

Bij andere speeltjes die gemaakt zijn om het gevoel van orale seks na te bootsen, was de pasvorm nooit helemaal goed. Sommige van deze seksspeeltjes worden zelfs geleverd met kapjes van verschillende grootte, zodat ze bij verschillende clitorissen passen, maar in onze ervaring hebben we het spreekwoordelijke glazen muiltje nooit gevonden. Als je een zuigspeeltje gaat maken, is het belangrijk om een ​​speeltje te hebben dat flexibel genoeg is om alle clitorissen te stimuleren, ongeacht de grootte of vorm, en dat is precies wat de Dame Aer doet.

Waarom? Omdat Dame de opening van de Aer zo heeft ontworpen dat het ovaal is in plaats van rond, waardoor het groot genoeg is voor een hele reeks clitorismaten. Niks geen gehannes om het op de juiste plek te krijgen, want door de vorm vindt hij vanzelf zijn weg.

Nieuw avontuur.

Alex Fine, CEO en medeoprichter van Dame Products zegt; “Als we dromen over innovatie, vragen we altijd onze Dame Labs-community om die gedachten te begeleiden, en we konden zien dat ze klaar waren voor een nieuw avontuur. In de enquêtereacties waren zoveel vragen over luchtdrukstimulators. We proberen altijd plezier te bieden aan vulva-eigenaren en met een gevarieerd gamma aan seksspeeltjes te komen .”

Fine en het team van Dame Products begrijpen dat plezier in veel verschillende vormen voorkomt en dat de manier waarop plezier wordt ervaren uniek is voor elk individu. Hoewel er voor iedereen een seksspeeltje is, is er zeker niet één seksspeeltje dat voor iedereen werkt. Dit is iets dat Dame altijd voorop heeft gesteld in hun onderzoek en ontwerpen, sinds ze Eva in 2014 lanceerden – een handsfree koppelspeeltje dat kan worden gedragen om de clitoris te stimuleren tijdens penetratie of solo seks.

Dame Products.

Wij zijn al vanaf het begin fan van Dame Products. Wij zijn dol op de Dame Aer. Dol op de ergonomische handgreep die ervoor zorgt dat je geen kramp in je hand krijg, als je een paar rondjes wilt gaan. Ook geweldig is dat hij waterdicht is, waardoor het douchen en baden een boot extra plezierig wordt. De vijf patronen en vijf intensiteiten zijn geweldig- vooral voor iemand wiens clitoris hoge intensiteit verkiest boven lagere intensiteit. Dit is een vibrator waar je van droomt.

“Plezier kan in veel verschillende vormen voorkomen, dus het is logisch dat we blijven variëren in onze aanpak”, zegt Fine. “Het verschil is dat seksuele bevrediging voor mensen met vulva’s altijd ons doel is geweest, en de creatie van Aer stelt ons in staat om nog een ander hulpmiddel te bieden om de oragsmekloof te dichten.”

En dat is precies wat Dame Products heeft gedaan: ons verder gebracht om die orgasmekloof te dichten.

Dit bericht is gepost in review. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je bij ons winkelt, krijg je cookies.